Spring til indhold

Børnehold

 

Vores undervisning af børn

Vi har igennem lang tid arbejdet med at gøre kampkunst spændende for børn

Hvis du har et barn mellem 6-14 år som gerne vil prøve enten vores Jujitsu eller Karate hold. Så kan i altid komme forbi og få en gratis prøve time!

Karate holdet begynder fra 6 års alderen og går op til 12-13 år. Vi lægger stor vægt på at træne det grov motoriske og balancen. Der er en del leg og motorisk udfordrende øvelser. På karateholdet underviser vi i forskellige spark, slag og blokader. Vi laver også en del makker øvelser og træner med kamp puder. Når børnene har gået hos os i en del år, får de også lov til at øve kamp i form af Point-karate.

Jujitsu holdet begynder fra 9 års alderen og går op til 14 år. Grunden til dette er, at Jujitsu er fysisk hårdere for kroppen. På Jujitsuholdet går vi meget op i at man lærer at tumle samt falde så man ikke slår sig. Vores undervisning indeholder også en del parkour elementer og vi arbejder på at styrke krops bevistheden hos børnene. Leg, brydning og tumling er alle vigtige elementer i vores undervisning. I Jujitsu lærer man at falde, at kaste, at beskytte sig selv i bestemte situationer og selve selvforsvars mentaliteten.

Træningstiderne er:

Mandag: 17:30 – 18:40 Karate i Multisalen.
Mandag: 18:45-19:05 Karate for elever der er gradueret 2 grader.

Onsdag: 17:30 – 18:50 Jujitsu i Multisalen.

Hvis I har nogle yderligere spørgsmål, anbefaler vi, at I skriver en e-mail til Anders på anders@dabs.dk.

I må meget gerne “abonnere” på vores Facebook side for børneholdene: Klik her!