Spring til indhold

Stilarter

Klik for at læse mere om de forskellige stilarter vi underviser i

Søllerød Budocenter tilbyder medlemmerne undervisning i en lang række forskellige selvforsvarsstilarter. Der findes ingen lette løsninger på vold. Og der findes ikke ét system, der kan bruges i enhver situation – endsige af enhver person. Ved at tilbyde undervisning i forskellige stilarter, er det muligt at finde netop den, der passer dig bedst.

Det er meget svært at beskrive disse stilarter i ord. Det bedste råd vil derfor være, at du kigger forbi i klubben og prøver, hvad det er og taler med instruktørerne. Men indtil da kan du læse en smule om stilarterne ved at klikke på linksene ved de forskellige stilarter.

Nihon JuJitsu

Nihon JuJitsu har et stort fokus på makkerøvelser, og kast og kontrol af modstanderen trænes meget.

Karate

Karate træner meget kroppens grundstruktur, og vi træner desuden makkerøvelser, Kata og kamp.

Capoeira

Capoeira er afrobrasiliansk kampkunst, båret af sang og musik. Udøvelsen af Capoeira træner styrke og smidighed, samt træning mod en makker.

Silat - SSBD

SSBD Study Group Copenhagen - Silat er et spændende kampsystem fra Brunei, med fokus på at bryde modstanderens kropsstruktur, og der trænes mange teknikker med øvelsesvåben.

Børneholdene

Søllerød Budocenter har nogle meget populære børnehold, og vi har stor fokus på at give inspirerende, sjov og motiverende undervisning