Pris – Dragter – Gi

Efter et par træningsgange, når man har afklaret om man vil købe en dragt – kaldet en “Gi” – vil vi gerne hjælpe med at skaffe den bedste til en god pris.

Det første man skal afgøre er om man vil købe en der primært er beregnet til Karate eller JuJitsu. En Karate Gi er lidt tyndere i stoffet og har påsyede ærmer. En Gi velegnet til JuJitsu har en overdel med noget kraftigere vævet stof, hvor hele overdelen er vævet i ét stykke. Hvis man træner mest JuJitsu, så bør man vælge den Gi. Den er mest holdbar til kast, gulvteknikker, osv.

Man køber en “billet” i boksene nedenunder. Vælg størrelse, om mærket skal leveres løst (så man selv syr det på), eller om man vil have mærket broderet direkte på Gi’en. Vi sørger for bestillingen bliver foretaget, og henter Gi’en. Der går normalt ca. 1 uge. Medbring billetten til instruktøren på holdet, og Gi’en bliver udleveret.

Karate Gi

Budo Nord Empi
Begynder Gi til Karate
Pris fra kr. 255,-
Læs mere her:
https://budoxperten.dk/gaa-til-shoppen/924-gier-efter-stilart/10468-budo-nord-empi-gi—hvid/

Køb Gi’en igennem klubben ved at købe en “billet” herunder. Husk at vælg om mærket skal sys på, eller leveres som et løstsiddende mærke, som man selv syr på når man har modtaget Gi’en.

OBS – Brodering direkte på Gi’en medfører at den ikke kan ombyttes ved f.eks. forkert størrelse. Vælger du mærke til at sy på, leverer vi et forbundsmærke pt.

JuJitsu Gi

Budo Nord Kodomo
Begynder Gi til JuJitsu
Pris fra kr. 290,-
Læs mere her:
https://budoxperten.dk/gaa-til-shoppen/924-gier-efter-stilart/204-budo-nord-kodomo-gi/

Køb Gi’en igennem klubben ved at købe en “billet” herunder. Pt. sælger vi forbundsmærkerne løst. De skal sys på efterfølgende.