Vi har et af de billigste kontingenter i selvforsvarsklubber i Danmark. Til gengæld får du masser af mulighed for træning med nogle af Danmarks bedste undervisere!

Kontingentet er for voksne kr. 900,-, og for børn kr. 600,- pr. år. Såfremt kontingentet betales pr. halvår indbetales der 500,- for voksne pr halvår, og 350,- for børn pr. halvår.

For kontingentet kan du træne, når klubben er åben – dvs. du har adgang til at træne med på alle hold (med mindre andet er angivet)! Det giver mulighed for træning op til 5 dage om ugen!

Vi tilbyder alle interesserede 1 måneds gratis træning, inden indmelding i klubben. Det er din garanti for at du ikke betaler for noget, du ikke ønsker!

Sæsonen starter i løbet af september måned og slutter normalt med udgangen af april. Udenfor sæsonen bliver der ofte arrangeret fællestræninger.

Kontingentet betales én gang pr. sæson, og skal indbetales ultimo oktober måned. Såfremt man ønsker at indbetale 2 gange pr. sæson koster det et merbeløb svarende til kr. 100,- pr. sæson. Her er indbetalingsfristerne hhv. ultimo oktober, og ultimo januar.

Kontingentet betales med Mobile Pay på tlf. nr. 61308348 eller via bankoverførsel til Danske Bank på reg. 9570 konto nr. 11720714

Husk at skrive medlemmets navn, samt hold. F.eks. Tobias Nielsen, Karate børn.

Kontingent pr sæson (september-apil/maj) er:

  • Børn (7 -13 år) kr. 600,-
  • Voksne (14 -) – kr. 900,-