Stilarter

Fixed price projects

Receive on time

Satisfaction guaranteed

 

Stilarter

Læs om de forskellige stilarter, som vi underviser og træner
 

Nihon JuJitsu

Nihon JuJitsu er klubbens “ældste” stilart. Det er en moderne japansk stilart, der er virkelig effektiv til selvforsvar.

Det er også en meget omfattende stilart, der indeholder kast, låse, transport, slag og sparketeknikker.

Det er et vigtigt aspekt i Nihon JuJitsu, at man hele tiden anvender den teknik, som er mindst farlig. Man ønsker bestemt at reducere en konfrontation – i stedet for at eskalere den. Derfor træner vi også, ud over selve teknikkerne, de psykologiske principper i voldssituationer.

På børneholdet har vi særlig fokus på den motoriske udvikling – som er utrolig vigtig ifht. at kunne udføre teknikkerne.

 

Goju-Ryu Karate-Do

Karate er måske den bedst kendte japanske stilart. Og nok også den mest misforståede!

Karate, som det trænes i Søllerød Budocenter, er et simpelt og yderst effektivt selvforsvarssystem. Der fokuseres meget på hurtigt at afværge et angreb og få kontrol over en voldssituation. Der arbejdes meget med bevægelse ift. modstanderen, åndedrættet, balance og energioverførsel.

På børneholdet arbejder vi meget med koncentration, kropskoordination og motorisk udvikling.

Der er lidt forskel på fokus på de enkelte træninger i løbet af ugen.

Tirsdag aften underviser Joon Sensei, og træningen er meget fokuseret på effektiv selvforsvar.

Torsdag aften underviser Anders Sensei, og træningen vil være traditionel Karate.

Søndag underviser Anders Sensei, og der vil til instruktørtræningen blive meddelt hvad emnet er, og man møder op opvarmet og klar. Træningen vil være meget intensiv, og er forbeholdt instruktører og hjælpeinstruktører. Til den supplerende træning kan alle i klubben deltage, og her vil der blive arbejdet med kropsstyrke, smidighed, ledtræning, udholdenhed, osv.

 

SCTM

SCTM Silat og FMA dækker over sydøst asiatisk kamp. Det er begge militære forsvars systemer og bygger på viden om kamp imod våben.

Begge systemer indeholder forsvar med våben (kniv og stav), Close Quaters Combat og brugen af taktisk viden i en stresset situation.

Viden er derfor vores stærkeste værktøj og vi træner til, at man skal kunne have en stor vidensbase med sig i hver en konflikt.

Vi har henter inspiration og råd fra Guru’erne Evan Tai og Maul Mornie.

 

Børnehold

Hvis du har et barn mellem 6-14 år som gerne vil prøve enten vores Jujitsu eller Karate hold. Så kan i altid komme forbi og få en gratis prøve time!

Karate holdet begynder fra 6 års alderen og går op til 12 år. Vi lægger stor vægt på at træne det grov motoriske og balancen. Der er en del leg og motorisk udfordrende øvelser. På karateholdet underviser vi i forskellige spark, slag og blokader. Vi laver også en del makker øvelser og træner med kamp puder. Når børnene har gået hos os i en del år, får de også lov til at øve kamp i form af Point-karate.

Jujitsu holdet begynder fra 9 års alderen og går op til 14 år. Grunden til dette er, at Jujitsu er fysisk hårdere for kroppen. På Jujitsuholdet går vi meget op i at man lærer at tumle samt falde så man ikke slår sig. Vores undervisning indeholder også en del parkour elementer og vi arbejder på at styrke krops bevistheden hos børnene. Leg, brydning og tumling er alle vigtige elementer i vores undervisning. I Jujitsu lærer man at falde, at kaste, at beskytte sig selv i bestemte situationer og selve selvforsvars mentaliteten.

07

Why Select Us?

We understand your requirement and provide quality works.
Business
Growth

Success scrum project funding marketing seed money prototype innovator direct hackathon android angel investor.

Unlimited
Revisions

Technology founders churn rate niche market long tail release iteration burn rate backing. Churn rate accelerator.

Ultimate
Perfection

Deployment ownership non-disclosure agreement vesting period crowdfunding success influencer partnership.

Smart
Experience

Success scrum project funding marketing seed money prototype innovator direct hackathon android angel investor.

Strict
Deadline

Technology founders churn rate niche market long tail release iteration burn rate backing. Churn rate accelerator.

Reputed
Company

Deployment ownership non-disclosure agreement vesting period crowdfunding success influencer partnership.

Start your journey with us now

06

Testimonials.

We understand your requirement and provide quality works.

Deployment ownership non-disclosure agreement vesting period crowdfunding success influencer partnership equity series A financing network effects user experience crowdsource. Burn rate stock bootstrapping direct mailing release client traction creative facebook monetization crowdfunding rockstar.

Melina Albrecht

Founder, TingTong